Neem Contact op

Uitnodiging interactieve deelnemersvergadering

donderdag 24 januari 2019

Save the date!

Deelnemersvergadering 7 februari a.s.

Op 7 februari aanstaande is het zover: dan vindt onze eerste interactieve deelnemersvergadering plaats. De ‘vergadering’ staat in het teken van vernieuwing en het samen sparren over mooie nieuwe vervolgstappen voor onze club!

Vernieuwing

Naast de ‘officiële’ onderwerpen, waaronder de financiën en het programma voor 2019, delen we vanuit het bestuur graag onze ideeën voor vernieuwing met jullie. Want ook wij als Business Club 83 moeten met onze tijd mee. De basis hiervoor is het sterker voelbaar en concreet maken van onze identiteit - binnen en buiten onze club. Daarnaast willen we onze leden meer toegevoegde waarde bieden, onder andere door onderlinge kennisdeling.

Samen zijn wij BC83

De club is ván en vóór de leden. Daarom vinden wij het als bestuur belangrijk om jullie feedback op de plannen te krijgen. Ook zijn wij benieuwd naar jullie behoeftes en ideeën voor de toekomst. Hiertoe organiseren we tijdens de deelnemersvergadering op 7 februari a.s. een interactieve sessie. Hierin gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek over dit thema.  

Meld je aan

Wij zijn benieuwd naar jouw input. Nog niet aangemeld? Meld je dan alsnog aan via de app. We zien je aanmelding graag tegemoet.

Wij zien uit naar een dynamische, interactieve bijeenkomst. Tot de 7!

Hartelijke groet,

Namens het bestuur,
Isandra Dunhof

Naar nieuwsoverzicht