Neem Contact op

Een bericht aan alle businessclub leden

woensdag 18 maart 2020

Dag allemaal,

Als individu en als ondernemer houd ik van een positieve kijk op de wereld, op de mens en op de toekomst. Deze houding draag ik altijd bij mij, maar de laatste dagen is er veel onduidelijk. Onrust door het Coronavirus dat onophoudelijk zorgt voor negatieve berichtgeving. Over mensen die ziek worden, over mensen die overlijden en over verschillende manieren van aanpakken per land om het virus te bestrijden. Gelukkig wordt de berichtgeving door onze overheid en het RIVM steeds concreter. En het wordt ook voelbaar dat we voor elkaar moeten zorgen, naar elkaar om willen kijken.

Namens het bestuur van de FBK Businessclub doe ik dat dan ook, middels dit bericht. Hoezeer wij ook naar elkaar willen omkijken bij ontmoetingen tijdens onze mooie activiteiten, voorlopig zijn juist die activiteiten onzeker. Daarom heeft het bestuur het plan opgevat om eens per twee weken een bericht -een nieuwsbrief of update- te versturen naar al onze leden, via de Businessclub app.

Want naar elkaar omkijken kan ook digitaal. Dus als je graag wat wilt delen met de leden, stuur dat dan naar ons secretariaat (secretariaat@fbkbusinesclub.nl) en misschien nemen we het op in de ‘clubmail’.

Warme groet,

Namens het bestuur FBK Businessclub

Mark Leferink

Naar nieuwsoverzicht